Monday, April 4, 2011

Sleek makeup: For my swedish readers / För mina svenska läsare

This post is only relevant to my swedish readers and I apologize for that. I have an idea to start selling Sleek makeup here in Sweden, but first I want to see how interesting it is. Sleek is a relatively unknown brand here in Sweden. I normally don't do post in just swedish, but I have to make an exception here and I hope you'll understand.

Ja... mina kära läsare! Jag hoppas ni har lust och möjlighet att hjälpa mig. De flesta av de makeupmärken jag köper går inte att få tag på här i Sverige vilket jag tycker är synd. Många av dem är riktigt, riktigt bra och när det gäller märket Sleek är ögonskuggorna så attans bra och billiga att det är synd och skam att de inte går att få tag på här. Det tänkte jag ändra på! :)

Jag har en idé om att börja sälja Sleek här i Sverige och jag tänkte börja med några av deras ögonskuggepaletter (se bilder och prisinfo längre ner). Men först måste jag undersöka hur intressant det skulle vara för svenska kvinnor att köpa dessa paletter och det är här ni kommer in i bilden. Utan efterfrågan kommer jag inte att ta in dem till Sverige så jag skulle vilja be er svara på en liten undersökning.

Så här går det till - läs dessa instruktioner noga:
 • Längst upp till höger har jag lagt upp en ruta med några svarsalternativ. Bocka i de alternativ som stämmer överens med din inställning.
 • Bocka endast i "Gillar den och kan tänka mig att köpa den" om du tycker att den är så pass intressant att du faktiskt skulle kunna tänka dig att köpa den till utsatt pris. Men observera att det svarsalternativet inte på något sätt innebär att du förbinder dig till köp längre fram. Jag kan inte på något sätt kontrollera vilka som svarat eller vad ni bockat i. Undersökningen är helt anonym.

Information om paletterna:

Mått:
Paletten är ca 14 x 7,5 cm.
Varje ögonskugga är lite drygt 2 cm i diameter.
Paletten innehåller 12 ögonskuggor.

Färgerna är väldigt högpigmenterade vilket innebär att du bara behöver använda lite produkt, men får ändå ut mycket färg från dem. De är lätta att applicera och har mycket bra hållfasthet på ögonlocken. Jag skulle inte överväga att sälja dem om jag inte rekommenderade dem! Många makeupartister och privatpersoner världen över älskar dessa ögonskuggor just för att de är så bra och prisvärda.

Pris:
100 kr/palett (inkl. moms) vid direktköp av mig.
Frakt tillkommer med 25 kr/palett om jag ska posta dem (självkostnadspris).

Och så här ser paletterna ut!

Storm palette
(Den här förekommer i en del av mina "tutorials").

Bad Girl palette

Original palette  


Så kom igen - bara att rösta! :)

Frågor? Skriv en kommentar här nedanför eller maila mig på catharina.sundstrom@hotmail.se, eller ring/skicka sms: 076-176 82 88.

4 comments:

 1. Jag har absolut inget emot att du kontaktade mig :) Bara kul! Jag är absolut intresserad av att köpa sleek, men jag är mest intresserad av paraguay-paletten :)

  ReplyDelete
 2. Vad bra! Kul att du hittade hit! :) Ja, Paraguaya-paletten tycker jag också verkar riktigt rolig, men jag tog inte med den för jag tvivlade på att den skulle vara så allmänt gillad. Den är nog lite för speciell för de flesta som inte är makeupnördar som oss. ;)

  Men bra att du sa det, för jag kan tänka mig att omvärdera vilka paletter det blir!

  ReplyDelete
 3. That's a great idea, sleek is an awesome brand!

  ReplyDelete
 4. I agree - I think it's fantastic. And for that price... amazing!

  ReplyDelete

I love hearing what you think so please make a comment! I always read them, often reply, and always answer questions!