Saturday, April 30, 2011

I won!!!

English:
(Svenska längre ner)

I opened my blog a few minutes ago to write a post about how busy I'd been with makeup jobs this week and that I hadn't had time to blog. But before I did that I saw that Delyteful Speaks had chosen the winner for her giveaway. So I thought I'd check out who the lucky winner was.

I had to read the name several times before it finally sunk in that I was the winner!! Yaaaay! So happy!! I've won an Illamasqua blush (which I'm dyyying to try) and a Kanebo Sensai mascara (which I've been sooo curious to try out since Delyteful Speaks likes it so much).


My prices -
Illamasqua Powder Blush in Lover and...

 Kanebo Sensai 38C Seperating and Lengthening Mascara
I'm so happy for the prices, I'm so happy that I've won, and also - I'm so happy I've won this particular giveaway from this particular blogger. She has such a great blog that I really enjoy following. And she seems like a really sweet and nice person. Please check out her blog - I think you'll really like it!

Thanks for choosing me Delyteful Speaks! :)

***

Svenska:

Jag öppnade min blogg för några minuter sedan för att skriva ett inlägg om att jag har varit så upptagen med makeupjobb den här veckan att jag inte hunnit blogga. Men innan jag gjorde det såg jag att Delyteful Speaks hade utsett vinnaren i hennes giveaway. Så jag tänkte jag skulle kolla vem den lyckliga vinnaren var.

Jag var tvungen att läsa namnet flera gånger innan det sjönk in att det var jag som var vinnaren!! Yaaaay! Så glad!! Jag har vunnit en Illamasqua rouge (som jag lääängtar efter att få prova) och en Kanebo Sensai mascara (som jag jag varit sååå nyfiken på att prova eftersom Delyteful Speaks gillar den så mycket).


Mina priser -
Illamasqua Powder Blush i Lover och...

Kanebo Sensai 38C Seperating and Lengthening Mascara
Jag är så glad för priserna, så glad att jag vann, och också - så glad att jag vann just den här giveawayen av just den här bloggaren. Hon har en så bra blogg som jag verkligen gillar att följa. Och hon verkar vara en så go och fin person. Kolla hemskt gärna in hennes blogg - jag tror du kommer att gilla den!

Tack för att du valde mig Delyteful Speaks! :)

3 comments:

I love hearing what you think so please make a comment! I always read them, often reply, and always answer questions!